ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Τη σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης εθνικού σκοπού, με πρόσωπα κοινής αποδοχής, πρότεινε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέρριψε την πρότασή του, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος των

Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι συζήτησαν και για θέματα που αφορούν στο Μνημόνιο, τασσόμενος υπέρ της καταγγελίας του. Όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι θέλει επαναδιαπραγμάτευση, αλλά τον κατηγόρησε ότι από τη μία μιλάει για διαπραγμάτευση και από την άλλη δηλώνει ότι σέβεται την υπογραφή του.

Επίσης υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, αλλά όχι και για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Επισήμανε ότι δεν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε περίπτωση που χρειαστεί να στηρίξουν νομοσχέδια που θα είναι προς την πλευρά της αποδέσμευσης της χώρας από τους δανειστές, θα δώσουμε θετική ψήφο και υπογράμμισε ότι αν συνεχιστεί η πολιτική που έχει οδηγήσει τους Έλληνες στην εξαθλίωση δεν θα τα στηρίξουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα