ΔΕΝ ΜΑΣ Χ….. ΡΕ ΑΔΩΝΗ!

11:30 6/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Καμία επαφή όχι μόνο με τη δομή της κυβέρνησης και τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αλλά και με τον τρόπο που… ενεργούν τα κατοικίδια, δεν έχει όπως φαίνεται, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης …τουαλέτες για σκύλους!

Για την ακρίβεια, ο κ. Γεωργιάδης ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, τη δημιουργία ειδικών κάδων περιττωμάτων ή ακόμη και ειδικών

χώρων ώστε τα κατοικίδια να διευκολύνονται. Λίγο πολύ, ο βουλευτής, ζητά σε μια περίοδο που οι δήμοι δεν έχουν χρήματα ούτε για παιδικούς σταθμούς, αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες παιδιά εκτός επιδότησης, να βάλουν ειδικούς κάδους στους οποίους οι ιδιοκτήτες σκύλων και λοιπών κατοικίδιων (γιατί προφανώς ο βουλευτής έχει δει πολλούς να βγάζουν τις … γάτες τους βόλτα με λουρί) θα πετάνε τα περιττώματα. Ερώτηση, αφελής, όσο και η ερώτηση του βουλευτή: τι εμποδίζει τους ιδιοκτήτες να πετούν τα περιττώματα στους κάδους των άλλων σκουπιδιών; Ο κ. Γεωργιάδης ζητά και τη δημιουργία ειδικών χώρων για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών. Ερώτηση δεύτερη. Ο … Μπουμπούκος έχει ακούσει πολλούς ιδιοκτήτες να λένε στα κατοικίδιά τους, πήγαινε και σε περιμένω; Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ερωτά τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης για όλα αυτά. Ερώτηση τρίτη: ο πρώην υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεν γνωρίζει ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν είναι υπεύθυνο για τους … κάδους και τις τουαλέτες στους δήμους; Τί να κάνει κι ο Αντ. Μανιτάκης απάντησε ότι δεν είναι αρμοδιότητά του και παρέπεμψε τον πρώην υπουργό, στα … αρμοδιότερα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος…  Η απάντηση του Neo στην ερώτηση του βουλευτή είναι αμεσότερη: Δεν μας χ…εις ρε Άδωνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα