Δέλλας: Θα τα καταφέρουμε

Τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου σαν προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας.

«Η πρόκληση που αναλαμβάνω στη πιο δύσκολη στιγμή της ιστορία της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη. Το μόνο που προέχει είναι τα παιδιά που είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα. Και οι τρεις ήρθαμε εδώ με αυτό το σκοπό. Ώστε να σωθεί η χρονιά και από εκεί και πέρα βλέπουμε τι μπορεί να γίνει», είπε αρχικά ο Δέλλας, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο τι

μέτρησε για να πάρει αυτή την απόφαση:

«Μέτρησε η πίστη μου στα παιδιά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ότι έχει γίνει στο παρελθόν το αφήνουμε πίσω. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τελευταία στην ομάδα. Αν καταφέρουμε και πάρουμε έστω και 1% κέρδος από αυτά παιδιά, θα είναι κέρδος για την ΑΕΚ. Στόχος είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία στην ομάδα αυτές τις 3 μέρες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά ότι καταφέρουμε και πάρουμε από αυτά τα παιδιά θα είναι κέρδος για την ομάδα».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η αίσθηση που έχει μέχρι στιγμής από τους παίκτες είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί τους, θα το κάνω όμως αργότερα. Θέλω να γνωριστούμε πρώτα, να μιλήσουμε και μετά όλοι μαζί να προχωρήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα