Δαβίβ εναντίον Γολιάθ στο Μιλάνο

Ξεκάθαρο φαβορί έχει ο αποψινός τελικός της Ευρωλίγκας μεταξύ της Ρεάλ και της Μακάμπι στο Μιλάνο (21:00, ΝΕΡΙΤ και Nova).

Aυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα της Μαδρίτης η οποία δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που άλλωστε απέδειξε την Παρασκευή συντρίβοντας στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα με 38 πόντους διαφορά!

Η Ρεάλ θα βασιστεί και πάλι στην κλάση των παικτών της και κυρίως στους Φερνάντεθ, Ροντρίγκεθ και Μίροτιτς χωρίς να παραγνωρίζει κανείς την αξία του Γιάννη Μπουρούση. Ο γρήγορος ρυθμός είναι το ζητούμενο γι' αυτήν όπως και το υψηλό σκορ στην

επίθεση, χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού της.

Η Μακάμπι από την άλλη πλευρά κατεβαίνει στον τελικό ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Η νίκη στον ημιτελικό επί της ΤΣΣΚΑ συνιστά έτσι και αλλιώς υπέρβαση για την ομάδα του Τελ Αβίβ η οποία θα προσπαθήσει να παίξει καλή άμυνα και να σπάσει το ρυθμό του αντιπάλου της.

Ο προπονητής της Μακάμπι Ντέιβιντ Μπλατ βασίζει τα σχέδιά του στην ομαδική λειτουργία και αναμένεται να εμπιστευτεί για την εξυπηρέτηση αυτών και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα