Χαλασμένη γαλοπούλα η αιτία για την ασθένεια Αναστασιάδη

"Η υγεία του Προέδρου εξελίσσεται ομαλά, είναι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα σε σχέση με χθες. Η διάθεση του είναι πολύ καλή. Η πρώτη κουβέντα που μου είπε σήμερα είναι ότι μπήκε ξανά στις αγορές. Νιώθει και ο ίδιος πολύ καλύτερα. Φυσικά υπάρχει μια αδυναμία. Ο εργαστηριακός έλεγχος έδειξε μεγάλη βελτίωση σε διάφορα πράγματα με τα οποία είχαμε μικροπροβλήματα χθες", είπε ο Δρ.Καδής.

Περαιτέρω εργαστηριακοί ελέγχοι θα καταδείξουν ακριβώς το μικρόβιο που επηρέασε την υγεία του προέδρου. Παρόλο που ως ασθενής είναι πειθαρχημένος εντός του νοσοκομείου, διαβεβαιώνει ο κύριος Καδής, εξαρτάται από

τον ίδιο, αν θα ακολουθήσει τις ιατρικές συστάσεις και όταν λάβει εξιτήριο.

Σημασία, είπε ο κ. Καδής, έχει ότι ανταποκρίνεται θετικότητα στη θεραπεία που παίρνει και αυτό φαίνεται τόσο από τον εργαστηριακό έλεγχο όσο και από τη διάθεση του. "Ελπίζουμε αν όλα πάνε καλά αύριο να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ίσως το απόγευμα".

Γερό σκαρί χαρακτήρισε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο θεράπων γιατρός του, τονίζοντας ότι έχει γερή θέληση κι επέδειξε θεαματική βελτίωση. Η μετάβαση του στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25 Ιουνίου, εξαρτάται από τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα