Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου είναι οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση και έκλεισαν την τετράδα των ημιτελικών του Champions League.

Οι επεμβάσεις του Βίκτορ Βαλδές κράτησαν την Μπαρτσελόνα στη ζωή και η είσοδος του Μέσι της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, παρά την εξαιρετική εμφάνιση

της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι επίδοξοι πρωταθλητές Γαλλίας απείλησαν στα ίσια τους Καταλανούς, προηγήθηκαν με τον Παστόρε, αλλά η Μπαρτσελόνα βρήκε τη λύση. Αρχικά επιστρατεύθηκε ο Μέσι από τον πάγκο και στο 70′ ο Πέδρο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που σε συνδυασμό με το 2-2 του Παρισιού έδωσε την πρόκριση στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Αντριάνο (62’ Μπαρτρά), Φάμπρεγας (62’ Μέσι), Τσάβι, Μπουσκέτς, Βίγια (84’ Σονγκ), Πέδρο.

Παρί Σ.Ζ (Κάρλο Αντσελότι): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ (88’ Φαν Ντερ Βίελ), Βεράτι (83’ Μπέκαμ), Παστόρε, Μότα, Μόουρα, Λαβέτσι (81’ Γκαμέιρο), Ιμπραϊμοβιτς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου πήγε στο Τορίνο με το 2-0 του πρώτου αγώνα και έκανε επίδειξη δύναμης. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, κράτησε τη Γιουβέντους μακριά και σκόραρε ξανά δύο φορές φεύγοντας με το διπλό που της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Μάντζουκιτς στο 64′ και Πισάρο στο 91′ τα γκολ της νίκης των πρωταθλητών Γερμανίας.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Φαν Μπούιτεν (λ.γ. 37’ Μπόατενγκ), Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαινστάιγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί (80’ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς (90’ Πιζάρο).

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντόιν (69’ Ίσλα), Ασαμόα, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο (79’ Τζιακερίνι), Βούσινιτς, Κουαλιαρέλα (66’ Μάτρι)

Keywords
Τυχαία Θέματα