ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

15:25 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Σε μία ημέρα που σημαδεύτηκε από την επίθεση του εκπροσώπου της Χ.Α. στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και από την αυτοδικία στην Παιανία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. από την Κατερίνη επέμεινε στην ανάγκη αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.

«Πόλεμο στη λαθρομετανάστευση και στο παρεμπόριο» αλλά και μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε παραγωγικούς

φορείς στο πλαίσιο περιοδείας του στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας. Ο κ. Σαμαράς επανέφερε τη σκληρή ρητορεία έναντι του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που δείχνει να απασχολεί σημαντικά τους πολίτες, και κατά τη χθεσινή του διαδικτυακή συνέντευξη όταν έκανε αναφορά ακόμα και στην απουσία θέσεων στους δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς εξαιτίας της παρουσίας παιδιών μεταναστών σε αυτούς.

Τα στελέχη της Ν.Δ. θα επιμείνουν εκ νέου στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, όπως είχαν πράξει και στο φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας του Μαΐου, χωρίς όμως εκλογικά οφέλη τότε.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως στις εκλογές δεν διακυβεύεται μόνον το νόμισμα της χώρας, αλλά η ίδια η παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά «αν κάποιος επιλέξει τη σύγκρουση μαζί της». «Ο καθένας πρέπει να σκεφθεί πολύ καλά τους ευρύτερους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση της ρήξης, διότι πλέον η Ελλάδα δεν χρωστάει σε ιδιώτες, αλλά σε κυβερνήσεις άλλων χωρών, στους φορολογούμενούς τους», προειδοποίησε ο κ. Σαμαράς, επιμένοντας οτι η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει υπέρ της το ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη μετά την εκλογή του Φρ. Ολάντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα