Αρβανιτάκη, Πορτοκάλογλου και Βασιλικός τραγουδούν για τα παιδιά

Αγαπημένα τραγούδια, διαχρονικά και επίκαιρα, βγαλμένα μέσα από τη μεγάλη οθόνη, ενώνουν τις μελωδίες και τους στίχους τους, για να στηρίξουν την ελπίδα και το μέλλον μας, τα παιδιά, «λέγοντας μια λέξη…». Με τον τίτλο «Πες μου μια λέξη…», η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Βασιλικός θα ταξιδέψουν το κοινό στις μουσικές διαδρομές που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο, στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου,

στις 9 το βράδυ.

Αξέχαστα τραγούδια που γράφτηκαν για τον κινηματογράφο από μεγάλους έλληνες δημιουργούς, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκος Παπάζογλου, Νίκος Ξυδάκης, Σταμάτης Κραουνάκης και Νίκος Κυπουργός, μεταξύ άλλων, θα ζωντανέψουν από τη χαρακτηριστική φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Στο πλάι της, θα είναι ο αγαπημένος της τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, στου οποίου τις μεγάλες επιτυχίες συγκαταλέγονται και τραγούδια που γράφτηκαν για τον κινηματογράφο, όπως τα «Θάλασσά μου σκοτεινή» και «Τι λείπει», ο Βασιλικός με τις ανατρεπτικές του μουσικές διασκευές και η Ορχήστρα των Κυκλάδων, με αφετηρία την Ερμούπολη της Σύρου και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νίκο Κυπουργό, για να χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το παιδί».

INFO: Ωδείο Ηρώδου Αττικού: πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Μακρυγιάννη, 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: 100, 75, 50, 20 ευρώ. Προπώληση: Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 18.00 και Σάββατο: 10.00 – 14.00), τηλεφωνικά: 210 7234567 (τις ίδιες ημέρες και ώρες), ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα