Ο Δραγασάκης έδιωξε απο τη Βουλή Χρυσαυγίτη βουλευτή

Για την αποβολή του ενεργοποιήθηκαν οι διατάξεις του Κανονισμού περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς από τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Δραγασάκη.

Νωρίτερα ο κ. Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου αφού χαρακτήρισε σούπα τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του κ. Τσίπρα για τον αντιρατσιστικό νόμο και επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Τσίπρα για τον οποίο ανέφερε ότι κοιμάται τον ύπνο του

δικαίου και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός.

Όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής επισήμανε στον βουλευτή τις διατάξεις για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και τον κάλεσε να μην συνεχίσει, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επέμεινε. Χαρακτήρισε μάλιστα ξεφτιλισμένους τους βουλευτές που διαμαρτύρονταν από τα έδρανα τους και γίδια.

«Φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς» είπε ο κ. Δραγασάκης αλλά ο βουλευτής επέμεινε λέγοντας του ότι από τον εαυτό πρέπει να αφαιρέσει το λόγο και από το απόκομμα από το οποίο ποροέρχεται. Τότε ο κ. Δραγασάκης ανέγνωσε τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του κ. Ηλιόπουλου καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο.

Ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Ακούγοντας τα χειροκροτήματα για την εξέλιξη από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, ο κ. Ηλιόπουλος απευθύνθηκε στους βουλευτές λέγοντας «χειροκροτείστε γίδια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα