ΑΠΟΨΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

«Το ματς με την Ισπανία είναι ξεχωριστό και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για όλα», δήλωνε την Παρασκευή αποκλειστικά στο matrix24.gr ο προπονητής της Εθνικής Νέων ΚώσταςΤσάνας. 

Και η μεγάλη βραδιά για την Εθνική μας έφτασε. Απόψε στις 21:30 (ΕΤ1) οι νέοι μας αντιμετωπίζουν στην Εσθονία τους κατόχους του τίτλου Ισπανούς για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 19.

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα κυνηγούν την ρεβάνς από τον χαμένο τελικό το 2007. Η ομάδα αυτή έχει ήδη κερδίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων που θα

διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία, μια ακόμη σημαντική διάκριση η οποία έχει καλυφθεί από τη λαμπρότητα της συμμετοχής στον τελικό του Ευρωπαϊκού.

Από τους 18 ποδοσφαιριστές που διαθέτει η αποστολή μας, οι 5 είναι του Παναθηναϊκού, οι 3 του Ολυμπιακού, οι 3 του Άρη, οι 2 από τον Αστέρα Τρίπολης και από έναν έχουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Πανιώνιος και Ατρόμητος.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατίδης δήλωνε χθες: «Η χαρά μας που βρισκόμαστε στον τελικό είναι τεράστια. Επίσης, χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία, μια τόσο καλή ομάδα, την οποία συναντήσαμε και στην πρεμιέρα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το αυριανό ματς, γιατί αυτή η συμμετοχή είναι κάτι ασυνήθιστο και πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Ξέρουμε πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Εσθονία είχαμε στο μυαλό μας τον τελικό. Πιστεύω πως αυτή η σιγουριά και η δίψα μας έφεραν μέχρι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα