Αποκάλυψη: Ο μπαλαδόρος του Σάντος κάνει ...θέατρο

Τη «βόμβα» έριξε το πρωί της Δευτέρας ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο Μάνος Σέργιος θα είναι στην 24μελή αποστολή της Εθνικής. Όλοι έσπευσαν να μάθουν «κες κε σε» (που λέει κι ο Αλέφαντος) αυτός ο Σέργιος. Τελικά ο παιχταράς από το ...Αντίρριο (τυχαίο, δε νομίζουμε) είναι ηθοποιός και μάλιστα ταλαντούχος.

Το «βιογραφικό» του Σέργιου

Πάντως το (μουσαντέν) «βιογραφικό» του Νίκου Μαραγκόπουλου, συγνώμη του ...Μάνου Σέργιου γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα

στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη…

Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Τι γράφουν τα αθλητικά sites;

Ο 33χρονος μέσος δεν το πίστευε: «Τι να πω; Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου τηλεφώνησε χθες βράδυ ο κ. Φύσσας να με ενημερώσει για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα και νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήμουν μάλιστα στο γραφείο μου στη δουλειά και παραλίγο να λιποθυμήσω. Αισθάνομαι τρελή χαρά! Ξέρω πως η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα σε αυτό το μουντιάλ είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σκεφτείτε λοιπόν πώς νιώθω εγώ… Δεν κρύβω ότι έχω και μεγάλο άγχος. Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Περισσότερα θα σας πουν για μένα ο ίδιος ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του, τους οποίους και θέλω να δικαιώσω».

Το κανονικό βιογραφικό του Νικόλα Μαραγκόπουλου

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής σχολής «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» του Γ.Κιμούλη, αλλά και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεάτρου «mikriskini». Έχει συνεργαστεί με τον Γ. Κιμούλη στις παραστάσεις «Αντιγόνη», «Οιδίπους Τύραννος», «Μάκβεθ» ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή του στην παράσταση «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Θ. Καρακατσάνη. Φυσικά αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των θεατρικών παραστάσεων που έχει συμμετάσχει. Από το πλούσιο βιογραφικό του δε λείπουν και οι ρόλοι σε τηλεοπτικές σειρές, «Ο Ψεύτης παππούς», «Αμόρε μίο», «Γιούγκερμαν», «Όλα του γάμου δις...κολα» ενώ σίγουρα τον έχετε δει σε κάποια από τις τελευταίες διαφημίσεις του ΟΠΑΠ να υποδύεται τον... Γαλιλαίο. «Άι Φόρ», «Delivery» , «Να μ' αγαπάς» είναι μερικές από τις κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα