Από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων ο Μπάμπης Βωβός

Ο επιχειρηματίας σήμερα το μεσημέρι θα μεταφερθεί από τα κρατητήρια της Ασφάλειας όπου πέρασε τη χθεσινή νύχτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει και ένα κακούργημα , που είναι η μη καταβολη Φόρων Μισθωτών Υπηρεσιών , αλλά και δύο πλημμελήματα ( μη καταβολή χρεών στο δημόσιο και οφειλές στο ΙΚΑ).

Η απολογία του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αμέσως μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει στον δικαστικό λειτουργό εκείνος μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφασίσουν αν 0 κατηγορούμενος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στο σπίτι του ή αν η επόμενη στάση

είναι οι φυλακές του Κορυδαλλού.

Οι συνολικές οφειλές που οδήγησαν στη σύλληψη του μέχρι πρότινος κραταιού επιχιεηρματία ανέρχονται σε 1.010.000 ευρώ. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό δικαστικό μέτωπο. Η εταιρεία του είχε κάνει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

Η αίτηση επρόκειτο να συζητηθεί χθες, αλλά η συζήτησή της αναβλήθηκε για τις 23 Ιανουαρίου 2013. Και σε αυτό το δικαστήριο περίμενε τον επιχειρηματία μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο δεν ανανέωσε την προσωρινή διαταγή που τον προστάτευε  ουσιαστικά από τους πιστωτές του βάζοντας φραγή στη λήψη οποιωνδήποτε κατασταλτικών μέτρων εναντίον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα