Απίστευτη αγριότητα: Ουκρανοί αποτελείωναν φιλορώσους που πηδούσαν στο κενό

10:07 5/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Στο βίντεο φαίνεται η μανία των Ουκρανών υποστηρικτών του Κιέβου, να περιμένουν τους φιλορώσους συμπατριώτες τους να πέσουν από το φλεγόμενο κτίριο για να τους αποτελειώσουν εν ψυχρώ!

Στο βίντεο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας των θυμάτων...

Τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν – Μέρκελ

Εντωμεταξύ, τηλεφωνική συνομιλία που επικεντρώθηκε στην κρίση στην Ουκρανία, είχαν το Σάββατο οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δύο ηγέτες τόνισαν τη σημασία που έχει να αναληφθεί «αποτελεσματική δράση

από τη διεθνή κοινότητα» για να αποκλιμακωθεί η ένταση στη χώρα.

Συζήτησαν επίσης σχετικά με τη διάθεση και τη μεταφορά του ρωσικού φυσικού αερίου, βάσει των συμπερασμάτων της πρόσφατης συνόδου στη Βαρσοβία.

Η ρωσική κυβέρνηση απείλησε την Παρασκευή δια στόματος των απεσταλμένων της στη Βαρσοβία να διακόψει την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ουκρανία τον Ιούνιο εάν δεν υπάρξει προπληρωμή του, καθώς η διένεξη ανάμεσα στη Μόσχα, το Κίεβο και την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά την ενέργεια κλιμακώνεται.

Την ίδια ώρα, 67 άτομα τα οποία κρατούνταν στο αρχηγείο της Αστυνομίας στην Οδησσό για τα πολύνεκρα επεισόδια της Παρασκευής αφέθηκαν ελεύθερα, μετά την πολιορκία του κτιρίου της αστυνομίας από φιλορώσους διαδηλωτές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Στην ανακοίνωση δεν αποσαφηνίζεται αν άλλα άτομα παραμένουν υπό κράτηση.

Τα περισσότερα θύματα των ταραχών ήταν φιλορώσοι αυτονομιστές, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν εκδηλώθηκε φωτιά στην έδρα των συνδικάτων της πόλης, όπου είχαν καταφύγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα