Απειλές κατά πάντων από τη «Μηδενική Ανοχή»

12:41 5/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Μάλιστα, επιχειρεί να εκβιάσει και να εκφοβίσει όλους όσους συμμετάσχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του πλάνου ανακατασκευής των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Στην προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα Έθνος, η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, εκτοξεύει απειλές κατά των «παπαγάλων/δημοσιογράφων και του συστήματος», στέλνει «αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» που υπέγραψαν τη διπλή δολοφονία στο νέο Ηράκλειο

και καλωσορίζει τον Χριστόδουλο Ξηρό «και πάλι στο αντάρτικο πόλης».

Πρόκειται για την ίδια οργάνωση που έχει στο παρελθόν αναλάβει εμπρηστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στα γραφεία των Κ. Σημίτη, Χρ. Πρωτόπαπα, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Μ. Παπαϊωάννου, Β. Παπανδρέου και Φ. Πατριανάκου, αλλά και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα και της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Ο φάκελος που έφτασε στο «Έθνος» έχει ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2014 και φαίνεται ότι έχει ταχυδρομηθεί από κουτί των ΕΛ.ΤΑ.

Ως αποστολέας αναγράφεται γνωστή -και υπαρκτή- ναυτιλιακή εταιρεία.

Η ίδια επιστολή εστάλη και στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Η «Μηδενική Ανοχή» καλεί «όλους τους ένοπλους αντάρτες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους αναρχικούς και αριστερούς να προσυπογράψουν αυτό το κάλεσμα με τις πράξεις τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα