Απειλές και δημοσιογραφικές επιθέσεις καταγέλλει η Κωνσταντοπούλου

Η βουλευτής θεωρεί ότι τα δημοσιεύματα εναντίον της αφορούν στην άσκηση των καθηκόντων της στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Λίστα Λαγκάρντ. «Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει. Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο», αναφέρει.

Κατονομάζει ως μέσα και δημοσιογράφους που « υψώνουν εργολαβικά ένα παραπέτασμα παραπληροφόρησης και λάσπης προκειμένου να μην μάθει ποτέ ο Ελληνικός λαός την αλήθεια για την υπόθεση τους Γιάννη Πρετεντέρη, Δημήτρη Μητρόπουλο, του Στέφανο Κασιμάτη, τις εφημερίδες «Παραπολιτικά» και «Καρφί»

και τον ιστότοπο «iefimerida.

Όπως υποστηρίζει: «Από τον Οκτώβριο 2012, τα χαλκεία της παραπληροφόρησης αποπροσανατόλιζαν την κοινή γνώμη από την διερεύνηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δίνοντας έμφαση στην «αγανάκτηση» διαφόρων εναντίον μου. Τότε οι «αγανακτούντες» ήταν ο κ. Νεράντζης, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Βενιζέλος. Και πάντοτε η κοινή γνώμη δεχόταν υπερπληροφόρηση για τους «άγριους καβγάδες», με κακόγουστη αναπαραγωγή σκαιών ύβρεων εναντίον μου και σχεδόν μηδενική πληροφόρηση για όσα συνταρακτικά αποκαλύπτονταν στην Επιτροπή, μετά από επιμονή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η βουλευτής προσθέτει ότι «σήμερα, επαναλαμβάνεται η ίδια κακέκτυπη συνταγή, με άλλα πρόσωπα στη θέση των “αγανακτούντων”». Κάνει αναφορά σε χθεσινοβραδινό ανυπόγραφο δημοσίευμα στην iefimerida με τίτλο: «Άγριοι καυγάδες στην Προανακριτική με “επίκεντρο” την Ζωή Κωνσταντοπούλου», στο οποίο αναφέρεται: «Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι το γεγονός ότι βουλευτές της επιτροπής έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι αν συνεχίσει έτσι η κα Κωνσταντοπούλου μάλλον δεν θα αποφευχθεί το ξύλο. ¨Κάποιος θα κλείσει τα φώτα και τότε…¨ σχολίαζαν».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί ότι το δημοσίευμα συνιστά «ευθεία απειλή» εναντίον της, προκειμένου να μην πράξει το καθήκον της ως μέλος της επιτροπής.

«Επειδή υπάρχει ρητή αναφορά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη απειλή προέρχεται από βουλευτές της Επιτροπής, που οραματίζονται «ξύλο με κλειστά τα φώτα», για «να μη συνεχίσω έτσι» ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του και ποιος είναι ο δημοσιογράφος (αν πρόκειται περί δημοσιογράφου) που αναπαρήγαγε ανωνύμως την απειλή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα», σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα