ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Η συμφωνία για τη στήριξη σε Ισπανία και Ιταλία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. έφερε δυναμική άνοδο σήμερα το πρωί στις κυριότερες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης. 

Με ισχυρή άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στα χρηματιστήρια του Μιλάνου και της Μαδρίτης. Ο δείκτης FTSE Mib ενισχύθηκε κατά 3,17% με το άνοιγμα, ενώ Ibex-35 ενισχύθηκε επίσης κατά 3,17% για να περάσει σύντομα στο +4,13%, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε τη νύκτα κατά τη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης για τη στήριξη της Ισπανίας και της Ιταλίας και τον κατευνασμό των αγορών.

Με ισχυρή άνοδο άνοιξε το

χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 3,11% και διαμορφώθηκε στις 3.146,09 μονάδες. Οι τραπεζικοί τίτλοι σημείωναν άνοδο κατά 5% έως 7%.

Με άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε 1,74% και διαμορφώθηκε στις 5.588,5 μονάδες.

Ισχυρή άνοδος καταγράφηκε κατά το άνοιγμα και στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 2,39% και διαμορφώθηκε στις 6.296,74 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα