ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ολιγόλεπτη η παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο, ήλθον, είδον και απήλθον με τους δημοσιογράφους να είναι καθισμένοι οκλαδόν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Την πρόταση για την τοποθέτηση στην θέση του Πρωθυπουργού μιας προσωπικότητας διεθνούς κύρους διατύπωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την συνάντηση, που είχε με

τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Διευκρίνισε ότι αυτή η προσωπικότητα θα ήταν άξια να χειριστεί το μνημόνιο «στη βάση αδικοπραξίας κατά της Ελλάδος, η οποία έχει πέσει γίνει θύμα οικονομικής επιθέσεως». Τόνισε δε ότι: «Θα έπρεπε η υπόθεση Μνημόνιο έπρεπε να είχε τελειώσει και οι Γερμανοί επίτροποι να έχουν φύγει».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της διενέργειας του λογιστικού ελέγχου του χρέους «για να μάθει ο έλληνας πολίτης γιατί εξαθλιώνεται, γιατί βρίσκεται στην σημερινή κατάσταση και γιατί εκχωρείται η εθνική κυριαρχία» και εξήγησε ότι: «Η χώρα μας είναι πλούσια και έπεσε θύμα τοκογλύφων». Παράλληλα, ζήτησε τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ανακήρυξη της ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου. Επίσης, τάχθηκε υπέρ του λογιστικού ελέγχου του χρέους, ζήτησε να ασκηθεί veto στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για την είσοδο στη Συμμαχία της πΓΔΜ, ενώ είπε ακόμη ότι έθεσε και το ζήτημα των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αγωνία του για την ακυβερνησία, αλλά αντιφάσκοντας υπογράμμισε ότι πως η Χρυσή Αυγή δεν θα στηρίξει ούτε με ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε με ψήφο ανοχής οποιασδήποτε κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει την πολιτική του μνημονίου. Συγκεκριμένα, είπε: «Αν η χώρα πρόκειται να κυβερνηθεί, όπως κυβερνήθηκε τα τελευταία δυο χρόνια, τότε η Χρυσή Αυγή δεν θα συναινέσει» και δήλωσε διατεθειμένος να καταγγείλει το Μνημόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα