Αναστολή των επιχειρήσεων για την ανεύρεση του μοιραίου Boeing

Η δυνατή βροχή, οι θυελλώδεις άνεμοι και η ομίχλη κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή των ερευνών, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της αυστραλιανής Αρχής για την Ασφάλεια στη Θάλασσα, η οποία συντονίζει τις έρευνες στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. Οι επιχειρήσεις αναζήτησης από αέρος και θαλάσσης θα ξεκινήσουν ξανά αύριο Τετάρτη.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines Άχμαντ Τζαουχάρι Γιαχία εξέφρασε σήμερα «τεράστια θλίψη» για τους επιβάτες του αγνοούμενου Boeing 777

της εταιρείας το οποίο φέρεται να κατέπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό. Η αεροπορική εταιρεία θα βοηθήσει και τους συγγενείς των επιβαινόντων που θέλουν να μεταβούν στην Αυστραλία μόλις υπάρξουν «οριστικά στοιχεία» ότι το Μπόινγκ συνετρίβη στην περιοχή δυτικά του Περθ. Εξάλλου ο Γιαχία υπογράμμισε ότι οι συγγενείς των επιβατών έχουν μεταφερθεί σε απομονωμένα ξενοδοχεία στα περίχωρα της Κουάλα Λουμπούρ για να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα και η άνεσή τους και όχι για να τους απομονώσουν από τον Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα