ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Σάλο στο μικρόκοσμο του ελληνικού Twitter προκάλεσε σήμερα ο λογαριασμός της πρωταθλήτριας του τριπλούν, Βούλας Παπαχρήστου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Την αφορμή έδωσε ένα αστείο που έκανε και μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό. 

Το αστείο («Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Νείλου θα τρώνε… σπιτικό φαγητό») θα μπορούσε να θεωρηθεί αθώο -αν και κακόγουστο-,

αν η αθλήτρια δεν είχε κατά το προηγούμενο διάστημα αναπαράγει δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και της Χρυσής Αυγής.

Το μεσημέρι, η Δημοκρατική Αριστερά έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, με την οποία ζητεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλλει την Β. Παπαχρήστου από την ομάδα που μετέχει στους Αγώνες του Λονδίνου. «Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια “αστεία” θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», αναφέρει το κόμμα της ανανεωτικής αριστεράς.

Η ίδια ζήτησε συγνώμη μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, γράφοντας: «Ζητώ συγνωμη αν άθελα μου προσεβαλα ανθρώπους!δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!ειμαι Αθλήτρια και μονο!! Από την πλευρά μου ήταν ένα κακό & ατυχές αστείο. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων Από την πλευρά μου ήταν ένα κακό & ατυχές αστείο. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα