«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σας προσκαλώ να αυτοκτονήσουμε… παρέα»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή της Κυριακής», χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «και τις σαχλαμάρες που λέει» ως «εικονική πραγματικότητα».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους! Μιλάμε δηλαδή για πλήρη

αυτοεξευτελισμό αλλά και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού για όσους παρακολουθούσαμε τηλεόραση και βλέπαμε πόσοι πήγαν να τον ακούσουν. Ήταν αδύνατον να συγκαλυφθεί η παταγώδης αποτυχία της συγκέντρωσης και όμως εκείνος επέμενε…» υποστηρίζει ο κ. Πάγκαλος.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει την επόμενη μέρα σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ αν γίνουν εκλογές απαντά το εξής:

«Δεν υπάρχει αυτό που με ρωτάτε. Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τί άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα…»

«Άχρηστος και ανεπαρκής ο Κουβέλης»

Βαρείς είναι και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί Φώτη Κουβέλη σημειώνει «τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο κ. Κουβέλης αποδειχθεί άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί ξανά στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει».

Θετικά αποτιμά τα πεπραγμένα του Σαμαρά

Αντιθέτως, ο κ. Πάγκαλος μιλάει με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, επαναλαμβάνοντας την φράση που είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα: «όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος». Σχολιάζοντας τις επιλογές του πρωθυπουργού αναφέρει ότι «ίσως να έχει κάνει και ορισμένα σφάλματα, κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά οι βασικές κινήσεις του είναι σωστές και έχουμε μια θετική εξέλιξη στην κατεύθυνση που όλοι επιδιώκουμε».

Αναφορικά με τα όσα έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο twitter, ότι δηλαδή «εκτός από τον Κουβέλη σιχάθηκε και τον Βενιζέλο» ο κ. Πάγκαλος τα αποδίδει στο θυμικό του. «Τα έγραψα τότε που διαπραγματεύονταν με τον Σαμαρά την παρουσία τους στην κυβέρνηση. Σ’ ότι αφορά τον Βενιζέλο, εννοείται βέβαια ότι αυτή η έκφραση ακυρώνεται. Δεν τον αγάπησα ξαφνικά, αλλά του εύχομαι επιτυχία» σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα