Αμετανόητος συνεχίζει τις επιθέσεις ο Πάγκαλος

«Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή, η εφημερίδα του κόμματος της κ.Δούρου και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ.Πάγκαλου στα Καλύβια;», αναρωτήθηκε, επανερχόμενος σήμερα μέσω του Σκάι.

«Έθεσα ένα ερώτημα γιατί καταπατά μόνο αυτή το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της και απάντηση δεν πήρα», προσέθεσε, ενώ η μπάλα πήρε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τον οποίο υποστήριξε ότι «κολλάει τη φάτσα του για να δείξει

εικόνα νεότητας».

Συνεχίζοντας την πολεμική του και κατά του Μανώλη Γλέζου, αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν το κόμμα της νεολαίας να στείλει στην ευρωβουλή έναν άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο. «Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατέβω στην Ευρωβουλή», είπε εκτιμώντας ότι στόχος της Κουμουνδούρου είναι να μαζέψει ψήφους. «Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα - Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;», αναρωτήθηκε.

Απαντώντας και στα σχόλια του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, τον οποίο και αποκάλεσε εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου, είπε ότι «ο Κωνσταντινόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε». Συνέχισε δε, λέγοντας ότι «το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία ενώ το ποσοστό του είναι στο 5% εξηγεί ότι η πολιτική του μορφή –- όπως εκφράζεται από την πολιτική του ηγεσία –- είναι απαράδεκτη», εκτίμησε ο πρώην υπουργός.

Αποκαλύψεις και για τις Κάννες

Αναφερόμενος στο παρασκήνιο των Καννών, λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα των FT, ο κ.Πάγκαλος αποκάλυψε ότι τα περί δημοψηφίσματος τα έμαθε το επόμενο πρωί από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας μάλιστα ότι έμεινε άναυδος. «Τον ρώτησα: ‘Πώς πήρες την απόφαση αυτή;’. Αν με ρωτούσαν θα έλεγα ότι η λέξη ‘δημοψήφισμα’ είναι ανάθεμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Ο ίδιος μάλιστα εκτίμησε ότι ο κ.Παπανδρέου έπρεπε να κάνει εκλογές και να ηττηθεί «λεβέντικα», όπως προεξόφλησε, στρεφόμενος κατά του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Έπρεπε να επιδιώξει εθνικές εκλογές ώστε να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποφύγει την υπονόμευση που του έκανε ο Βενιζέλος στη Βουλή», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα