Αλέκα κατά τρόικας και… ΣΥΡΙΖΑ

Αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνει κυβέρνηση «θα χειροτερέψει τα λαϊκά προβλήματα, όχι με την έννοια ότι θα είναι χειρότερη κυβέρνηση από τη ΝΔ, αλλά, θα συνεχίσει μία πολιτική η οποία καθορίζεται από την καπιταλιστική αγορά, την ΕΕ αλλά και το ίδιο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha. Επέμεινε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για θέματα προγραμματικής κατεύθυνσης, ωστόσο πρόσθεσε ότι αν ένα

κόμμα φέρει σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική, το ΚΚΕ  θα το υπερψηφίσει.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας ότι «ταυτόχρονα γίνονται διεργασίες για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού». Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη τόνισε πως «ανεξάρτητα από το πρόσωπο και τις ιδιαίτερες φιλοδοξίες γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας, ας πούμε μια σοσιαλδημοκρατία καινούργια με τα παλιά υλικά».

Όσον αφορά στο θρίλερ με τη δόση, ανέφερε πως: «Νομίζω πως θέλουν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό για να του ζητήσουν περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα