Αλ. Τσίπρας: «Η μνημονιακή κυβέρνηση θα καταρρεύσει με πάταγο»

19:13 9/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η χρηματοδότηση των πιστωτών πηγαίνει κατευθείαν για να πληρώνει τους τόκους και τα χρεολύσια των προηγούμενων δανείων.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι, «η ετοιμόρροπη μνημονιακή κυβέρνηση δεν θα αντέξει, θα πέσει και μάλιστα με πάταγο» συμπληρώνοντας πως «ο πολιτικός τους χρόνος τελείωσε».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και

οδήγησε την ελληνική κοινωνία σε εξαθλίωση, έργο το οποίο δεν θα της επιτρέψουν οι πολίτες να ολοκληρώσει.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε με δριμύτητα στην τρόικα, τα μέλη της οποίας χαρακτήρισε κυνικούς τρομοκράτες καθώς, όπως παρατήρησε, ζητάνε απολύσεις με τη σέσουλα λες και μετράνε στραγάλια, όχι ανθρώπους και ζητάνε ανθρωποθυσίες που σε τίποτα δεν θα συμβάλουν στο να αντιμετωπίσουμε το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας και να βγούμε από την κρίση.

«Αλλά έχουμε έναν πρωθυπουργό που μαζί με τη νέα του συνιστώσα, το μνημονιακό κόμμα του κ. Βενιζέλου, ως άλλοι Νέρωνες κάθονται από μακριά και βλέπουν την καταστροφή. Αλλά έχουν φτάσει σε ένα σημείο παραλογισμού», υπογράμμισε.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, περί επαναφοράς των εργασιακών νόμων και του νομικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων που υπήρχε στην Ελλάδα για 60 και πλέον χρόνια και καταργήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα