Άγιος… Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Ξεκάθαρα καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο που είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Αρχικά, στο 7ο λεπτό, το δοκάρι του Τζιόλη και στη συνέχεια τα σουτ των Κίτσιου και Αθανασιάδη. Στην αντίπερα όχθη, η Αλκμααρ απείλησε με τον Γιόχανσον μετά το λάθος του Βιτόρ.

Το 0-0 διατηρήθηκε και στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους, αν και ο Δικέφαλος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Για να ακριβολογούμε, είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Λούκας μετά από τη σέντρα του Τζαβέλλα.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, απείλησαν τον ΠΑΟΚ -είχαν και δοκάρι- και τελικά βρήκαν το δρόμο προς στα δίχτυα με τον Γκοουβέλεου στο 82ο λεπτό.

Όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα φύγει χωρίς βαθμό, αλλά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε τη λύση. Μπήκε αλλαγή και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. ΠΑΟΚ και Αλκμααρ έχουν από 4 βαθμούς, Σαχτιόρ και Μακάμπι από 1.

Οι συνθέσεις:

ΑΛΚΜΑΑΡ: Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Ορτίς, Γκούντελι, Ελμ (81′ Όβερτουμ), Μπέιρενς (69′ Γκούντμουντσον), Α. Γιόχανσον (91′ Άβντιτς), Μάρτενς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βιτόρ, Τζαβέλλας, Λάζαρ (84′ Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Νίνης (76′ Λόρενς), Λούκας (72′ Ολίσε), Στοχ, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα