Αυξάνονται και πληθύνονται τα μπλόκα

08:56 5/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι αγρότες της Πιερίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων σήμερα στις 11:00 το πρωί, έξω από την Εφορία Κατερίνης, χωρίς να αποκλείουν επιπλέον κινητοποιήσεις και νωρίτερα.

Οι αγρότες του νομού Έβρου κινητοποιούνται στην Ορεστιάδα και τις Φέρρες. Μπλόκα αγροτών υπάρχουν επίσης στον κόμβο Πετραλώνων στη Χαλκιδική, όπου έχουν συγκεντρωθεί και κτηνοτρόφοι της περιοχής και στη Νίκαια της Λάρισας, χωρίς να εμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.Στη ευρύτερη περιοχή του Δομοκού οι αγρότες προχώρησαν χθες
με τα τρακτέρ τους σε αποκλεισμό του δρόμου από Λαμία προς Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν τους άφησε να χρησιμοποιήσουν τα τετράτροχά τους.Στον Ορχομενό Βοιωτίας τα τρακτέρ βρίσκονται εγκλωβισμένα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αγρότες εκεί έχουν καταβάλλει αρκετές προσπάθειες για να βρεθούν στο Κάστρο.Όσον αφορά στους αγρότες της Πελοποννήσου, συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων Χανδρινού, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Λευκοχώρας, Χώρας, Πεταλιδίου και των αγροτικών συνεταιρισμών Γλυφάδας και Βάλτας συγκροτήθηκε από μέλη που είχαν συγκεντρωθεί στο Σουληνάρι Μεσσηνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα