Αυτοκτόνησε 17χρονη μετά από ομαδικό βιασμό

Το άτυχο κορίτσι προσπάθησε ένα απαγχονιστεί στο μπάνιο τους σπιτιού της. Οι γονείς της την βρήκαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου τη διατηρούσαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Τέσσερις μέρες αργότερα πήραν τη μεγάλη απόφαση να την αποσυνδέσουν.

Η άτυχη έφηβη ήταν θύμα bullying για πάνω από ένα χρόνο καθώς 4 συμμαθητές της τη βίασαν όταν ήταν 15 ετών. Μάλιστα φωτογραφία από την ώρα του βιασμού κυκλοφόρησε μεταξύ «φίλων» σε κινητά τηλέφωνα και στο ίντερνετ γεγονός που σύμφωνα με την οικογένειά της έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να δώσει τέρμα στη ζωή της.

Στα τέσσερα αγόρια δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς η έρευνα που διατάχθηκε δεν οδήγησε στη συγκέντρωση επαρκών στοιχείων. Επιπλέον, οι συγγενείς δήλωσαν ότι παρόλο που είδαν την επίμαχη φωτογραφία δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν ποιος την είχε τραβήξει ώστε να τιμωρηθεί.

Η μητέρα της δημιούργησε σελίδα στο Facebook, εις μνήμην της κόρης της, μέσα από την οποία περιέγραψε πώς οι συμμαθητές οδήγησαν την κόρη της σε κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που η Ρίτα αναγκάστηκε να μετακομίσει και να αλλάξει σχολείο.

«Πήγε με φίλο της σε ένα άλλο σπίτι. Σε αυτό βιάστηκε από 4 αγόρια. Ένα από αυτά πήρε μια φωτογραφία από τη στιγμή του βιασμού και σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να τη μοιραστεί με κάθε έναν στο σχολείο της Ρέτα και την τοπική κοινωνία, όπου γρήγορα εξαπλώθηκε», περιγράφει η μητέρα της, ενώ μιλώντας στο Chronicle Herald δήλωσε ακόμη πως η κόρη της δεχόταν μηνύματα στο κινητό της από αγόρια που της ζητούσαν να κάνουν έρωτα μαζί τους και από κορίτσια τα οποία την έβριζαν επανειλημμένα.

«Της έστελναν μηνύματα συνεχώς ρωτώντας την “Πότε θα κάνουμε σεξ;”. Οι κοπέλες της έγραφαν “Είσαι πόρνη”. Δεν την άφηναν ποτέ ήσυχη. Έπρεπε να εγκαταλείψει την κοινότητα. Οι φίλοι της στράφηκαν εναντίον της. Την παρενοχλούσαν. Δεν σταματούσε ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα