Αυτογκόλ μέχρι και το τελευταίο λεπτό από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πέσαμε στην παγίδα», παραδέχονται σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίστηκε σε θέση αμυνόμενου αναφορικά με το πώς και αν απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του νεοναζιστικού μορφώματος. «Δεν χαρίζουμε την εργατική τάξη στους νεοναζί», επέμεινε και χθες, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Ομόνοια, ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας

να απαντήσει στις αιτιάσεις που δέχθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες.

«Μονταζιέρα»

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει πως δέχεται επιθέσεις τύπου... «μονταζιέρας» και πως διαστρέφονται οι θέσεις των στελεχών της. Παρόλα αυτά, η γκρίνια στην Κουμουνδούρου περισσεύει και δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι η γραμμή του κόμματος επί του θέματος θα έπρεπε να είναι αυτή που συμπύκνωσε σε μία μόλις φράση του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Ναζί, εγκληματίες και όσους τους επικροτούν δεν τους θέλω για ψηφοφόρους. Θεωρώ υποχρέωση μου να μην τους απευθύνω κάλεσμα », επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης, προκειμένου να ανακόψει το κύμα κατηγοριών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Συν τοις άλλοις, την απεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε προοδευτικούς ψηφοφόρους ξεκαθαρίζει σήμερα, με συνέντευξή του στο matrix24.gr και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Εμείς κάνουμε άνοιγμα μόνο σε προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες», σημειώνει με έμφαση.

Σε κάθε περίπτωση, στην Κουμουνδούρου μετρούν ήδη κέρδη και ζημίες από την προεκλογική περίοδο που τελειώνει σήμερα και διαπιστώνουν ότι... κάθε «φάλτσο» τους δεν μένει στο απυρόβλητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα