Procter & Gamble: Εγκαινίασε κέντρο καινοτομίας στο Μαρούσι

Πρόκειται για το τρίτο κέντρο καινοτομίας της P&G, τα άλλα δύο είναι στην Αγγλία και τη Γερμανία και, όπως σχολιάζουν στελέχη της αγοράς, δεν έχει τόσο σημασία το κόστος της επένδυσης το οποίο είναι γύρω στα 3 εκατ ευρώ, αλλά είναι ιδιαίτερη η σημασία του για την πορεία της οικονομίας μας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece κ. Στέφανος Ησαΐας, ο οποίος εκπροσώπησε τον οργανισμό και στη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των επενδυτικών funds

από τις ΗΠΑ και τον Καναδά δήλωσε με την αφορμή των εγκαινίων: «Έχουμε συστρατεύσει όλες μας τις δυνάμεις για να απελευθερώσουμε και να αναδείξουμε τις επενδυτικές δυνατότητες της Ελλάδας. Προσελκύοντας όχι μόνο νέους επενδυτές, αλλά πρωτίστως αυτούς που χρόνια τώρα δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτή τη χώρα».

«Βλέποντας τις αλλαγές στην οικονομία και τη διοίκηση, ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις ξεκίνησαν να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα διαφορετικά», όπως σχολιάζουν στελέχη του υπουργείου και ως παράδειγμα αναφέρουν την Ελαΐς – Unilever και την Henkel οι οποίες προχώρησαν στο «επαναπατρισμό» μέρους της παραγωγής τους στην Ελλάδα Unilever, τη Hewlett Packard και τη Philip Morris που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα