O Παναθηναϊκός κόντρα στον Μάικ Μπατίστ

Στο παιχνίδι κόντρα στη φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε (20:00) οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά ως αντίπαλο τον Μάικ Μπατίστ, τον Αμερικανό που συνέδεσε το όνομά του με όλες τις επιτυχίες των Κυπελλούχων Ελλάδας τα τελευταία εννιά χρόνια.

Φέτος το καλοκαίρι ο 36χρονος, πια, Μπατίστ αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο μετά από εννιά έξοχες σεζόν στον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρ. Το ίδιο έκανε και ένας

ακόμη πρώην πράσινος, ο Ρομέιν Σάτο.

Οι Τούρκοι επιχείρησαν να χτίσουν μία ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει έως και το φάιναλ φορ του Λονδίνου. Δεν λογάριασαν τον κόστος, εμπιστεύτηκαν την τεχνική ηγεσία στον πρώην προπονητή της Σιένα Σιμόνε Πιανιτζιάνι και έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας στον κοντό μα θαυματουργό Μπο ΜακΚάλεμπ.

Τον Παναθηναϊκό πάντως δεν το φοβίζουν όλα αυτά. Στα τελευταία δύο παιχνίδι της, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε να βρίσκει ρυθμό και να αφομοιώνει ομαλά στο σύνολο τον πολύτιμο Στέφαν Λάσμε.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχει και ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη με όλα του τα όπλα. Μία επιτυχία στην Πόλη μπορεί να ανοίξει διάπλατα το δρόμο ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα