O Λάρι Χάγκμαν και οι επαφές με τον Νικολάε Τσαουσέσκου

Όπως αποκαλύπτουν οι Sunday Times, ο Λάρι Χάγκμαν, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 81 ετών, είχε επαφές με τον Νικολάε Τσαουσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος ηγέτης ήταν θαυμαστής του αμερικάνου ηθοποιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο  Τσαουσέσκου ήθελε να αναρτήσει μια γιγαντοαφίσα με το πρόσωπο του Χάγκμαν στη μία όψη κτιρίου για να τονώσει το ηθικό του καθεστώτος και ζήτησε την άδειά του. Ο Λάρι Χάγκμαν δεν είχε καμία αντίρρηση αρκεί να του άφηναν μια τσάντα γεμάτη χρήματα στις γυναικείες τουαλέτες ενός κυβερνητικού

γραφείου για να την παραλάβει την επόμενη μέρα η σύζυγός του.

«Τα ξοδέψαμε γρήγορα όπως κάναμε με τα χρήματα εκείνη την εποχή», φέρεται να είχε δηλώσει ο Λάρι Χάγκμαν. Ο ηθοποιός ντρεπόταν τόσο πολύ για αυτό ώστε ζήτησε από τον δημοσιογράφο ο οποίος το αποκάλυψε τώρα να κρατήσει το μυστικό του μέχρι τον θάνατό του.

Τα χρήματα αυτά ενδεχομένως να ξοδεύτηκαν για την αγορά σαμπάνιας καθώς σύμφωνα με την Κάρολ Κάντουόλαντρ του Observer, ο ηθοποιός κατανάλωνε τέσσερα μπουκάλια την ημέρα επί χρόνια.

Αυτό επιβεβαιώνει και στο BBC ο σκηνοθέτης Μάικλ Πρις, ο οποίος γύρισε περισσότερα από 60 επεισόδια του «Ντάλας» και θυμάται ότι τις σκηνές στις οποίες έπαιζε ο Χάγκμαν τις γύριζε πριν από το μεσημέρι γιατί «ήταν σε καλύτερη κατάσταση το πρωί».

Keywords
Τυχαία Θέματα