Mίτσελ: «Δεν είναι το πιο καθοριστικό ματς»

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε: «Στην πραγματικότητα δεν είναι το πιο καθοριστικό ματς αφού υπάρχουν κι άλλα, αλλά εμείς έτσι το βλέπουμε. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να τη διεκδικήσουμε.

Η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ερχόμαστε με σεβασμό να την αντιμετωπίσουμε και είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε εδώ εναντίον της. Μπορεί να έχουμε τον Σαβιόλα και τον Ρομπέρτο, αλλά έχουμε κι άλλους από διάφορες χώρες, όχι μόνο από την Ελλάδα,

που έχουμε έρθει εδώ για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Η Μπενφίκα έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον αυτός θα ήταν ο προπονητής της!

Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ο Ρομπέρτο είχε κάνει στο Βέλγιο εξαιρετική βραδιά. Ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και αύριο αλλά η ομάδα να μην υποφέρει τόσο πολύ.

Είναι δύσκολο να παίξει καλύτερα ο Σαβιόλα σε σχέση με όσο έχει παίξει έως τώρα! Είναι παράδειγμα για όλους, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός, έχει βοηθήσει τον Μήτρογλου όπως και όλη την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα