KIΑ Niro, όπως λέμε «πρωτότυπο»

Η Kia Motors επιβεβαίωσε ότι το νέο, εντυπωσιακό, ευρωπαϊκό πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), θα ονομάζεται Niro.

Παιχνιδιάρικο αλλά τολμηρό, ανθεκτικό και άγριο, παραπέμπει σε μία πιθανή μελλοντική πρόταση στο B-Segment έτοιμη να κατακτήσει το αστικό περιβάλλον με στυλ και δύναμη. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε στο σχεδιαστικό κέντρο της Kia

στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Γκρέγκορι Γκιγιόμ, Chief Designer Europe.

Αποδεχόμενο κάθε πρόκληση που μπορεί να συναντήσει ο σύγχρονος οδηγός, αυτό το “Concept Car” συνδυάζει τον «άτακτο» χαρακτήρα με μια ξεκάθαρη, στιβαρή και κομψή εξωτερική σχεδίαση με την χρήση διαφορετικών υλικών σε απόλυτη αρμονία.

Γεννήθηκε από την αποφασιστικότητα της Kia να αναζητήσει νέες προτάσεις στα compact-car για τους συνειδητοποιημένους και απαιτητικούς οδηγούς για τους οποίους το μέγεθος του αυτοκινήτου είναι σημαντικό, χρησιμοποιώντας στοιχεία τα οποία δεν σχετίζονται πάντα με τα μικρά αυτοκίνητα. Δημιουργήθηκε στην Ευρώπη βασισμένο στις Ευρωπαϊκές προτιμήσεις και προσδοκίες.

Αν και δεν υπάρχουν σχέδια για την άμεση παραγωγή του Niro, το όχημα θα αποκαλυφθεί στη Φρανκφούρτη και θα μελετηθεί η πιθανή ανταπόκριση των πελατών σε μία μελλοντική παραγωγή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα