H Λεωφόρος της πρόκρισης

Ο ΟΦΗ θα βρεθεί ξανά σε τελικά για πρώτη φορά μετά το 1990 ή ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει μετά από αυτόν του 2010 όταν και κατέκτησε το νταμπλ. Η απάντηση το βράδυ της Μ. Τετάρτης όταν θα έχει τελειώσει η ρεβάνς των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός

υποδέχεται (17:00) την κρητική ομάδα με στόχο να ανατρέψει την ήττα (1-0) του πρώτου ματς στο «Γεντί Κουλέ», ενώ ο ΟΦΗ πηγαίνει στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να υπερασπιστεί τη νίκη του και να φύγει με το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο νικητής τούτης της ρεβάνς θα μάθει το αντίπαλό του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο «καυτός» ημιτελικός της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Επανέρχονται στην αποστολή οι Ζέκα, Μπεργκ, Σίλντενφελντ που ήταν εκτός στο ματς με την Ξάνθη αλλά και οι Πράνιτς, Αμπέντ, Νάνο που επίσης δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Στην πλευρά του ΟΦΗ, στην διάθεση του Σα Πίντο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και για την βασική ενδεκάδα, θα βρίσκονται οι τρεις τραυματίες της προπόνησης της Τρίτης. Πρόκειται για τους Ζόρο, Μακρή και Παπάζογλου που χτύπησαν στην προπόνηση και τρόμαξαν τον Πορτογάλο προπονητή της κρητικής ομάδας, αλλά όπως φαίνεται δεν θα απουσιάσουν από το αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα