Eπικίνδυνη αποστολή του ΠΑΟ στην Πόλη

14:11 3/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Το ματς είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του top-16 της Ευρωλίγκα.

Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη δεδομένη ποιότητα του αντιπάλου ο οποίος ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δυνατός αλλά και με τη δεδομένη απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Πως θα συμπεριφερθεί λοιπόν αγωνιστικά ο Κυπελλούχος Ελλάδας χωρίς τον ηγέτη του στο παρκέ.

Εννοείται ότι στο παραπάνω ερώτημα την απάντηση θα πρέπει να την δώσουν οι συμπαίκτες του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει πολλά από τον Μπανκς ο οποίος θα επωμιστεί κατά κύριο λόγο το βάρος αλλά και από τον Ούκιτς που στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλός στη δημιουργία.

Επίσης, στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μην επιτρέψει στην Εφές να βρει ρυθμό. Αν οι Τούρκοι, με τους δαιμόνιους σκόρερ Βούγιασιτς και Φάρμαρ, επιβάλλουν το δικό τους τέμπο στο ματς, τότε οι πιθανότητες για το μεγάλο διπλό περιορίζονται κατά πολύ. Κάπως έτσι άλλωστε την πάτησε ο Ολυμπιακός στο δικό του παιχνίδι με την Εφές στην πρώτη φάση.

Η συμμετοχή, τέλος, του Σοφοκλή Σχορτσανίτη εμπεριέχει ακόμα πολλούς αστερίκους. Ο Έλληνας σέντερ είναι απολύτως έτοιμος από ιατρικής άποψης αλλά έχοντας χάσει το ρυθμό των αγώνων ίσως να μην αγωνιστεί πολύ στην αποψινή μάχη. Οι Γκιστ και Λάσμε πάντως είναι καθ’oλα έτοιμοι να καλύψουν το κενό του “Σόφο” αν κάτι τέτοιο χρειαστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα