Eπιχείρηση Remontada στη Βαρκελώνη

Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα και οι τελευταίες ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League για να βγουν οι οκτώ ομάδες που θα συμπληρώσουν τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλα τα λεφτά είναι απόψε στη Βαρκελώνη στον επαναληπτικό της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν. Ας μας συγχωρέσει το ζευγάρι Σάλκε-Γαλατασαράϊ που γίνεται απόψε την ίδια ώρα (21:45), αλλά η τιτανομαχία του «Καμπ Νου» συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων για να δούμε αν η επίδοξοι

πρωταθλητές Ισπανίας θα ανατρέψουν την ήττα 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να συνέλθει από τον προ ημερών αποκλεισμό της από το ισπανικό κύπελλο μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ (3-1), αλλά και την ήττα στο (άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος) ντέρμπι της Μαδρίτης (2-1) και θέλει να μείνει ζωντανή στο μεγάλο στόχο της επιστροφής της στον ευρωπαϊκό θρόνο έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα λόγω της μεγάλης διαφοράς που έχει από τη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Τον ίδιο στόχο έχει και η Μίλαν που έχει χάσει τον τίτλο στην Ιταλία και ψάχνει τη μεγάλη επιστροφή στο Champions League με μια μεγάλη πρόκριση. Μετά το 2-0 του πρώτου ματς στο Μεάτσα, οι «ροσονέρι» έχουν κάνει το πρώτο και μεγάλο βήμα, αλλά χρειάζεται προσοχή στην αποψινή ρεβάνς για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο απέναντι σε μία Μπαρτσελόνα που στην έδρα της μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές.

Το άλλο ζευγάρι της Σάλκε με τη Γαλατασαράι παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω του 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και της παρουσίας του δικού μας Κυριάκου Παπαδόπουλου, ωστόσο το αδικεί το άλλο μεγάλο ματς.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα:

21.45: Σάλκε-Γαλατασαράι (πρώτο ματς 1-1)

21.45: Μπαρτσελόνα-Μίλαν (πρώτο ματς 0-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα