«Eγκληματική οργάνωση οι Παπανδρέου, Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου»

15:23 4/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, το πόρισμα δεν κατατίθεται στη Βουλή επειδή αποδείχθηκε ότι η προανακριτική επιτροπή «στόχευε αποκλειστικά και μόνο στη συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού».

«Οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου αποτελούν εγκληματική οργάνωση

όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 57 του ποινικού κώδικα. Ειδικά για τον κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται ότι τα στοιχεία βοούν σε βάρος του και θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν δεν υπήρχε ο «κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδικά για τον Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται ότι προκύπτουν σε βάρος του ενδείξεις για νόθευση εγγράφου και απιστία περί την υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση καθήκοντος. «Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Μπίκας, Διώτης και Βενιζέλος νόθευσαν την λίστα Λαγκάρντ και την απέκρυψαν από τις αρμόδιες υπηρεσίεw» δηλώνει επίσης η Χρυσή Αυγή χωρίς ρητή αναφορά στο αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα