Boνόρτας: «Χαρά και μεγάλη τιμή»

17:49 1/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Αναλυτικότερα : «Είναι τιμή για μένα που με εμπιστεύεται αυτήν την περίοδο, η οποία είναι μια δύσκολη περίοδος για το Σύλλογο. Είναι πρόκληση για κάθε προπονητή να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εγώ είμαι άνθρωπος των προκλήσεων. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό και φυσικά θα αποδεχόμουν το κάλεσμα αυτό για να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Είναι χαρά για εμένα που ξαναβρίσκομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού

και μάλιστα ως πρώτος γιατί πριν ήμουν βοηθός του Χουάν. Κάναμε μία καλή προσπάθεια που διακόπηκε κάπως βίαια θα έλεγα. Ελπίζω τώρα να καταφέρω κάτι για να αποτελέσει τη συνέχεια του καλού ξεκινήματος που είχαμε κάνει με τον Χουάν. Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Αυτός ήταν ένας ακόμα σημαντικός λόγος για εμένα που προέρχομαι από τις ακαδημίες της Παιανίας ώστε να μπορέσω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σε αυτή την προσπάθεια ώστε να πλαισιώσουν το Σύλλογο πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας.

Οι τρεις αυτοί αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Θα προσπαθήσουμε για κάτι δύσκολο το οποίο δεν είναι στο χέρι μας. Θα προσπαθήσω και οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις δυνατότητες τις οποίες έχουν. Τους πιστεύουμε, έχουν ποιότητα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να μπούμε στα πλέι-οφ και να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα