Aποστάσεις από την επέμβαση στην ΕΡΤ κρατά ο Παντελής Καψής

«Το κτίριο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη, δηλαδή στο υπουργείο Οικονομικών» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Καψής, καταδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η αρμοδιότητα και άρα η πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση αφορά στον κ. Γιάννη Στουρνάρα. «Με ενημέρωσε το πρωί ο Νίκος Δένδιας», επεσήμανε.

Ο υφυπουργός εκτίμησε ότι θα απαιτηθεί περίπου μία εβδομάδα για την απογραφή

και την παραλαβή των εγκαταστάσεων και επιπλέον διάστημα για την τεχνική προετοιμασία. «Σε δύο εβδομάδες εκτιμώ ότι θα μεταφερθεί στην Αγία Παρασκευή η Δημόσια Τηλεόραση». Ο κ. Καψής αναγνώρισε ότι η κάλυψη της ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. θα αποτελέσει δύσκολο στοίχημα για το διάδοχο σχήμα της ΕΡΤ, λέγοντας πως «η αλήθεια είναι ότι το κτήριο θα έπρεπε να αποδοθεί νωρίτερα».

Για τις εκκρεμείς αποζημιώσεις του προσωπικού, αναγνώρισε ότι οι καταβολές έχουν σταματήσει. Εξήγησε ότι αυτό οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι για κάποιους εκ των απολυμένων εξαντλήθηκε το ποσό με τους τέσσερις μισθούς που έχουν ήδη δοθεί ενώ για τους υπόλοιπους υπήρξε αδυναμία να «μετρηθεί» ακριβώς ο χρόνος λόγω και της αναγνώρισης προϋπηρεσίας που είχε γίνει μέσω της διαδικασίας μονιμοποίησης συμβασιούχων του νόμου Παυλόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα