AΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΜΑΤΗ

15:10 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης ακόμη και με κατ’ οίκον περιορισμό, διεκδικεί με την αίτηση αποφυλάκισής της, η Βίκυ Σταμάτη.

«Η μόνη μου άμυνα, είναι η διαμαρτυρία μου για την προσωρινή μου κράτηση, με το μόνο μέσο που μου απομένει, την απεργία πείνας, μέχρι που να υπάρξει η στοιχειώδης δικαίωσή μου, με πρώτο τουλάχιστον βήμα, την αποφυλάκισή μου. Ας μείνω υπό περιορισμό στο σπίτι μου, το οποίο έχει δεσμευτεί και υπό φρούρηση από αστυνομικές δυνάμεις, αρκεί να έχει το παιδί μου την προστασία μου για

τη στήριξη και την φροντίδα του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αίτησή της η κ. Σταμάτη.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά της για κατ’ οίκον περιορισμό, ζητά να αφεθεί ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, που οι δικαστές θα κρίνουν αναγκαίους, αποδεχόμενη ακόμα και την καθημερινή εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, τρεις φορές την ημέρα.

Για την τύχη της αίτησής της, θα αποφασίσουν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου και όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της, Βασίλης Χειρδάρης και Θεόδωρος Ζευκιλής, «όταν τελειώσει η προεκλογική περίοδος, θα σταματήσουν και οι ανθρωποθυσίες, πιστεύουμε ότι ήμαστε πολύ κοντά σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα