»Υποχρεωμένοι να στηρίξουμε»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό, αλλά και ενημερώνει για τη διάθεση καρτών διαρκείας, εξέδωσε ο σύνδεσμος Panathinaikos Fans 1908.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«4,5 Χρόνια μετά από την έναρξη της πολυμετοχικότητας, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε (για όσους θυμούνται, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή, «ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ

ΕΣΥ» στον Επικοινωνία FM, από τις πρώτες μέρες της πολυμετοχικότητας λέγαμε ότι το δίδυμο Πατέρα-Βγενόπουλου το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική τους διαφήμιση και ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο Κ… ΜΑΣ).

Και είμαστε στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας μας, κινδυνεύαμε με μη αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ και από την ΕΠΟ.

Ευτυχώς βρέθηκε μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο και βάζοντας κάποια χρήματα την γλιτώσαμε προς το παρόν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει η κίνηση Αλαφούζου, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την ομάδα μας. Όποιος θέλει να βοηθήσει τα λόγια και ας κάνει πράξεις.

Υ.Γ.1 Η Οικογένεια Βαρδινογιάννη έκανε λάθη αλλά πότε δεν φτάσαμε σε τέτοιο οικονομικό χάλι. Στην πολυμετοχικότητα ο Τζίγγερ συνείσφερε 67 εκ. τα οποία δεν έβαλε στην τσέπη του.

Υ.Γ.2 Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν σε σχέση με την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό. Όσοι είμαστε Παναθηναϊκοί (Στις χαρές και στις λύπες μαζί) και πριν το 2008 ξέρουμε.

Υ.Γ.3 Με την κίνηση Αλαφούζου διαφωνούμε σε δυο πράγματα. Προς το παρόν όμως θα τα κρατήσουμε για εμάς και θα ευχηθούμε ότι καλύτερο σε αυτή την προσπάθεια για το καλό του Παναθηναϊκού μας.

ο club διαθέτει διαρκείας και εισιτήρια στην Θύρα 16 ( Η ΘΥΡΑ 16 ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ).

Όσοι βγάλαν πέρσι διαρκείας στην Θύρα 21 μπορούν να ανανεώσουν στην τιμή των 130 ευρώ.

Τιμή διαρκείας με εγγραφή στο κλάμπ: 120 ευρώ με το ανώτερο ποσό ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ γίνεσαι και e-member μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία (για διαρκείας 2 φωτοτυπίες ταυτότητας και ΑΦΜ).

Εγγραφή χωρίς διαρκείας: 35 ευρώ

ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

Α)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ(ΓΕΝΙΚΟ ΙΑΤΡΟ) ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 15-30% ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ (http://paofans1908.blogspot.gr/p/mediclinic.html).

Β)ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ.

Γ) Δικαίωμα ελέγχου στα βιβλία εσόδων-εξόδων του κλαμπ.

Δ) 20% έκπτωση στο Γυμναστήριο Black & White (ΓΑΖΙΑΣ 14-ΙΛΙΣΙΑ).

Ε) Έκπτωση στις εκδρομές του εξωτερικού.

Ζ) Δυο φορές τον μήνα δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας ενάντιων οπλισμένου με διάφορα αντικείμενα, πυγμαχία, kick boxing, πάλη και ΜΜΑ».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

»Υποχρεωμένοι να στηρίξουμε» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη

Keywords
Τυχαία Θέματα