Βλάχος: Ρόστερ με 25 και τρεις τερματοφύλακες

Τον αριθμό των παικτών που θέλει στο ρόστερ της ΑΕΚ, αποκάλυψε ο Βαγγέλης Βλάχος ενώ αναφέρθηκε και στο σύστημα που θα παίζει η Ένωση την νέα σεζόν.

«Μπορεί να περνάμε δύσκολα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πράξουμε ό,τι το εφικτό για να δυναμώσουμε. Θέλω οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό, μακάρι και δύο, σίγουρα έναν στο κέντρο και έναν στην

επίθεση. Θέλω να παίζουμε 4-3-3 και 4-2-3-1, όμως αν θες την γνώμη μου, οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν το σύστημα, ανάλογα με τα εργαλεία που έχεις πορεύεσαι. Θέλω 25 παίκτες και 3 τερματοφύλακες, φτάνουν και περισσεύουν νομίζω. Θα είμαστε οικογένεια και αυτό που πρέπει ο καθένας μας να σκέφτεται είναι τα 20 ευρώ που δίνει ο κόσμος μας σε δύσκολη εποχή για να βοηθήσει. Ολοι και πρώτος εγώ. Που ούτε πλούσιος είμαι, ούτε βλέπω αυτή την ομάδα ως μέσο για να βγάλω φράγκα ή να φτιάξω όνομα. Από την στιγμή που με κάλεσε ο Θωμάς, ήμουν προπονητής της. Αυτόματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε που ρώτησα για συμβόλαια και τέτοια, έχω εμπιστοσύνη», κατέληξε τεχνικός του Δικέφαλου.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Βλάχος: Ρόστερ με 25 και τρεις τερματοφύλακες | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα