Βαβζίνιακ: Θέλω εκδίκηση απ΄ την Ελλάδα!

Ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ αγωνίστηκε για κάποιο διάστημα στον Παναθηναϊκό αλλά αποχώρησε όταν βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών με τον Πολωνό αμυντικό να ζητά νίκη της εθνικής ομάδας στην πρεμιέρα του EURO 2012 κόντρα στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει την εκδίκηση του.
Σε δηλώσεις του ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ τόνισε: «Δεν κρύβω το γεγονός ότι το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα

θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Τρελάθηκα από την χαρά μου όταν έμαθα ότι το πρώτο ματς στην διοργάνωση θα είναι με την Ελλάδα. Φυσικά και αναζητώ μια εκδίκηση. Είχα ένα πρόβλημα με το ντόπινγκ στην Ελλάδα. Δεν φοβάμαι να μιλήσω για αυτό ακόμα και αν είναι κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι υπερήφανος. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν στην Ελλάδα και με ώθησαν να φύγω ήταν βίαιος. Ξέρω ότι ίσως να φαίνεται περίεργο αλλά ήμουν αθώος. Μέχρι και το αρμόδιο τμήμα αντι-ντόπινγκ της πολωνικής Ομοσπονδίας με υποστήριξε όταν έκαναν έφεση για την υπόθεση μου στο CAS. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως ό,τι μου συνέβη στην Ελλάδα μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήταν στο πλευρό μου εκείνη την εποχή».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Χάνει το Euro Βαβζίνιακ!Η εκδίκηση είναι γλυκιά για την CandiceΠειρασμός:Η Φιρντέβς ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από την κόρη της

Βαβζίνιακ: Θέλω εκδίκηση απ΄ την Ελλάδα! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα