Τwitter-ιστικος πόλεμος Αλαφούζου-Χατζηνικολάου!

Μια άλλη… μάχη έδωσα μέσω Twitter οι Γιάννης Αλαφούζος και Νίκος Χατζηνικολάους. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τόνισε πως ο Real FM είχε δόλο να βγάλει τον γιατρό να μιλήσει για Λέτο και ο διευθυντής του σταθμού έκανε λόγο για ντροπή και εμπάθεια.

Αναλυτικά οι διάλογοι που ακολούθησαν:

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο κ. Γ. Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα, η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται. Να είναι πιο προσεκτικός.

Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντερμπυ,φιλική προς τον ΠΑΟ

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Real FM ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναϊκό πάρτι χθες το απόγευμα !
Νίκος Χατζηνικολάου: Η επώνυμη άποψη ενός γιατρου δεν μπορει να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού. Αστεία πράγματα.
Γιάννης Αλαφούζος: Σε έναν άλλο κόσμο με αρχές κύριε Χατζινικολαου, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο προσωπικά δεδομενα κλπ……
Νίκος Χατζηνικολάου: Επίσης ο Real χθες φιλοξένησε τον κ.Βερβεσο συνεργάτη του κ. Αλαφουζου στην προσπάθεια του στον ΠΑΟ. Αστειότητες! Η επώνυμη άποψη ενός γιατρού δεν μπορεί να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού. Αστεία πράγματα.
Γιάννης Αλαφούζος: Ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορεί και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!
Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Είστε εμπαθής! Η πρωτιά του Real πόνεσε φαίνεται!
Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ένας φίλος του Παναθηναϊκού που έγραψε στον γνωστό δημοσιογράφο: Κύριε Νίκο εμπαθής εμπρηστικός και αντιπαναθηναικός νομίζω ότι είστε εσείς
Νίκος Χατζηνικολάου: Καθολου. Δεν είμαι αντί-τίποτε.
Γιάννης Αλαφούζος: Απλώς αντι Παναθηναϊκός!
Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Δίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο! Η Real τοποθετήθηκε εξ αρχής θετικά απέναντι στην πρωτοβουλία του για τον ΠΑΟ.
Γιάννης Αλαφούζος: Είναι όμως ντροπή η παραπληροφόρηση σε σχέση με τον Λετο !

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Μπροστά ο Χατζηνικολάου και στα ερτζιανάΔεν έχει υπογράψει (ακόμη) ο Χατζηνικολάου με Ant1Νίκος Χατζηνικολάου: "Δεν φεύγω αν δεν κλείσει το Alter"

Τwitter-ιστικος πόλεμος Αλαφούζου-Χατζηνικολάου! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα