Τρομοκρατούν και διχάζουν τον Λαό

Τις τελευταίες ημέρες και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου σε απόλυτη συνεργασία οι πολιτικοί εκπρόσωποι της μνημονιακής πολιτικής , όπου σταθούν και όπου βρεθούν , επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια τρομοκράτησης των Πολιτών .

Φήμες περί κατάρρευσης της οικονομίας , για έξοδο από το ευρώ , για δεσμεύσεις καταθέσεων , για εκδίωξη της Πατρίδας μας από την ΕΕ και άλλα παρόμοια χρησιμοποιούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με μοναδικό στόχο να πλήξουν την

Ριζοσπαστική Αριστερά , όπως αυτή εκλογικά αποτυπώθηκε στις 6 Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση .

Επιρρίπτουν στην Αριστερά όλα τα δεινά της Ελληνικής οικονομίας , ακόμη και των μέτρων που οι ίδιοι έλαβαν με την ψήφιση των μνημονίων και των εφαρμοστικών Νόμων και οδήγησαν στην εξαθλίωση την κοινωνία  .

Το γαϊτανάκι της τρομοκράτησης των Πολιτών οδηγεί ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ καθώς και στελεχών και από τα δυο μνημονιακά κόμματα .

 Ο Πρόεδρος της ΝΔ δείχνει καθαρά τον ρόλο που έχει αναλάβει ως εκφραστής της κυρίαρχης οικονομικής τάξης και της προάσπισης των συμφερόντων της .

Μάλιστα μπροστά στην διαφαινόμενη περαιτέρω ενίσχυση της αριστεράς καλεί όλες τις δεξιές , νεοφιλελεύθερες  δυνάμεις να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Αριστερά .

Οργίζεται το πολιτικό κατεστημένο όταν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για την ανάγκη φορολόγησης του πλούτου , των μεγάλων επιχειρήσεων και του εφοπλιστικού κεφαλαίου , με ταυτόχρονη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων , των συνταξιούχων και των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων , όταν μάλιστα αποδεδειγμένα είναι μόνο αυτοί που πληρώνουν φόρους .

Αυτοί που προκάλεσαν τα δεινά στους Ελληνες Πολίτες , παρουσιάζονται σήμερα ως τιμητές των συμφερόντων τους  .

Αυτοί που προσκυνούν τους ξένους επιτρόπους , που εκχώρησαν μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας στην Τρόικα , εμφανίζονται ότι μπορούν να διαπραγματευτούν μαζί τους .

Από κατηγορούμενοι για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους , θέλουν να γίνουν κατήγοροι .

Με την πολιτική πρακτική που επέλεξαν προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Λαό και να προκαλέσουν τον διχασμό της κοινωνίας.Οι μάσκες έπεσαν . Η Ελληνική κοινωνία δεν τρομοκρατείται . Δεν τους πιστεύει .

Το εγχώριο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να μεταμφιεστεί και από Λύκος να παρουσιαστεί ως πρόβατο .

Όμως οι Πολίτες τους αναγνωρίζουν .

Στις 6 Μαΐου καταδίκασαν με την ψήφο τους την μνημονιακή  πολιτική και όσες και όσους του πολιτικού προσωπικού την ψήφισαν και την υποστήριξαν .

Η διέξοδος έχει πρόσημο αριστερό . Η Ελληνική κοινωνία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα δώσει λύση Αριστερή . Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ για μια αριστερή διακυβέρνηση της Πατρίδας .

Σχετικά άρθρα:

Στις 2 το μεσημέρι η δεύτερη διερευνητική εντολή στον Αλέξη ΤσίπραΕμπρός για Κυβέρνηση της ΑριστεράςΠροσκλητήριο Τσίπρα: Κυβέρνηση Αριστεράς

Τρομοκρατούν και διχάζουν τον Λαό | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμε

Keywords
Τυχαία Θέματα