"Τον αγαπώ, ζητώ συγγνώμη"

Με ανακοίνωσή της λίγες ώρες αφού το περιοδικό US Magazine έφερε στο φως της δημοσιότητας την παράνομη σχέση της με τον Ρούπερτ Σάντερς, σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας, “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”, η Κρίστεν Στιούαρτ παραδέχεται τη “στιγμιαία παρεκτροπή” της, όπως η ίδια τη χαρακτηρίζει, ζητώντας συγγνώμη από τον σύντροφό της, Ρόμπερτ Πάτινσον.

“Λυπάμαι ειλικρινά για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου και σε όλους όσους επηρέασε όλο αυτό.

Αυτή η στιγμιαία παρεκτροπή μου, έχει βάλει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από καθέναν, τον Ρομπ. Τον αγαπάω, τον αγαπάω…. Λυπάμαι ειλικρινά τόσο πολύ” ανέφερε στην ανακοίνωσή της η 22χρονη Στιούαρτ.

Εκείνη και ο 26χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας “Λυκόφως”, στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.

Ο 41χρονος σκηνοθέτης της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”, Ρούπερτ Σάντερς, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Λίμπερτι Ρος και πατέρας δύο παιδιών. Η 33χρονη Ρος, ηθοποιός, έπαιζε επίσης στην ταινία «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», και μάλιστα υποδυόταν τη μητέρα της Χιονάτης (Κρίστεν Στιούαρτ).

Και ο Ρούπερτ Σάντερς εξέδωσε ανακοίνωση παραδεχόμενος την παράνομη σχέση του με την Στιούαρτ και ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά του: «Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τον πόνο που έχω προκαλέσει στην οικογένειά μου. Η πανέμορφη γυναίκα μου και τα υπέροχα παιδιά μου είναι ό,τι έχω σε αυτόν τον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά και προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

"Τον αγαπώ, ζητώ συγγνώμη" | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα