Συναυλία στην Κομοτηνή για τους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας

Εμείς, οι πολίτες για τη στήριξη ευπαθών ομάδων Νομού Ροδόπης, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, ώρα 21:00, στο θερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, σε μια συναυλία αλληλεγγύης, για να στηρίξουμε όλοι μαζί τους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παραρτήματος Κομοτηνής:
• Φάρμακα
• Λειτουργία κοινωνικού ιατρείου
• Λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου

για τους άπορους ασθενείς της Ροδόπης…

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά περιμετρικά στο χώρο της συναυλίας

θα υπάρχουν ταμεία για την προαιρετική συνδρομή σας.

Στη συναυλία συμμετέχουν τα σχήματα κλασικής, παραδοσιακής και τζαζ μουσικής με τους καθηγητές και τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής.

Σας περιμένουμε όλους, ώστε με τη σύμπραξη των δικών μας δυνάμεων να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για τους άπορους ασθενείς της Ροδόπης.

Συμπολίτες, οι καιροί ου μενετοί. Με συμμετοχή, συνυπευθυνότητα, αλληλεγγύη και ενότητα θα πετυχαίνουμε κάθε φορά τους συλλογικούς μας στόχους, για να παραμένουμε κοινωνία ανθρώπων.

Αναδημοσίευση από: http://alexpolisonline.blogspot.com/

Σχετικά άρθρα:

Σειρά συναντήσεων σήμερα για τον Πεταλωτή στην ΚομοτηνήΚαι την εξέδιδε και την έδιωξε από το σπίτι τους στην ΚομοτηνήΠρόγραμμα των "Ελευθερίων" στην Κομοτηνή για σήμερα Τετάρτη

Συναυλία στην Κομοτηνή για τους σκοπούς της Αντικαρκινικής Εταιρείας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα