Στο υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός

Τις αντιρρήσεις του Φώτη Κουβέλη και τις ενστάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, συναντά η πρόταση για επαναφορά στο τραπέζι της εργασιακής εφεδρείας, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν μέτρα ύψους 4 δισ από το πακέτο των 11,.5 δισ € . Ο Πρωθυπουργός, φέρεται, αποφασισμένος, να προχωρήσει στην υλοποίηση του πακέτου ενώ σήμερα το μεσημέρι μεταβαίνει στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα και

ενημέρωση για την πορεία αναζήτησης του τελευταίου πακέτου μέτρων.

Η εργασιακή εφεδρεία είναι ένα από τα ενδεχόμενα που μπορεί να συζητηθεί, τόνισε το πρωί μιλώντας στη ΝΕΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τα συζητάμε όλα, τα ψάχνουμε όλα, αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις» ανέφερε σημειώνοντας με νόημα ότι «όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να καλυφθεί η τρύπα των 4 δισ στα μέτρα του πακέτου 11,5 δισ. Ευρώ,  εξετάζεται σχέδιο για την υπαγωγή σε εφεδρεία 45.000 εργαζομένων καθώς και να μην ανανεωθούν 25.000 συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Αποκλεισμένο το υπουργείο ΟικονομικώνΣχέδιο ηλεκτρονικών διασταυρώσεων φορολογικών στοιχείων από το υπουργείο ΟικονομικώνΣυνάντηση Σαμαρά- Βρούτση το μεσημέρι στο Μαξίμου

Στο υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα