Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη

Στο Θριάσειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, λόγω προβλήματος γυναικολογικής φύσεως, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι της. Όπως έγινε γνωστό, η κ. Σταμάτη υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η διακομιδή της στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της, ενώ κατά τους συνηγόρους της, η κατηγορουμένη στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία

πείνας διαμαρτυρόμενη για την προσωρινή της κράτηση.

Σε επιστολή που διένειμε στον Τύπο, μέσω των δικηγόρων της, η κ. Σταμάτη κάνει λόγο για «στιγματισμό» και «δαιμονοποίηση» της.

Η κ. Σταμάτη αναφέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να επικοινωνήσει με τον κόσμο «αφού κάποιοι κατασκεύασαν την δημόσια εικόνα σου, εντέχνως χρησιμοποίησαν την προσωπικότητά σου για να σε παρουσιάσουν σαν μία τραγική ηρωίδα σε μία πολιτικοκοινωνική σαπουνόπερα και ίσως κάποιοι σε θέλουν ιδανική αυτόχειρα στο τέλος της μεταπολίτευσης»

«Γιατί κάποιοι με στιγμάτισαν, με δαιμονοποίησαν, με κατέστησαν σχεδόν »οροθετική» του πολιτικοκοινωνικού συστήματος, γιατί, έπρεπε η φωτογραφία μου, η προσωπικότητά μου, η μητρότητα μου, η γυναικεία φύση μου να διασυρθούν; να βιασθούν; Γιατί να βιώσω το μαρτύριο της τηλεοπτικής διαπόμπευσης εν μέσω χλευασμού, ύβρεων, λοιδορούμενη ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή;», διερωτάται.

Αναφέρεται ακόμη σε «ανθρωποφαγία», σε «τηλεοπτικό υπερθέαμα» και σε «σκηνικό» που ήταν έτοιμο με κοινό «απόλυτα καθοδηγούμενο» .

«…Οι »σταυρωτές» μου διατεταγμένοι και ο Λαός, το τηλεοπτικό κοινό, καλά προετοιμασμένο για το θέαμα της ανθρωποφαγίας. Κάποιοι τελείως υποκριτικά φερόμενοι, ως Πόντιοι Πιλάτοι, έπλυναν τα χέρια τους από το τηλεοπτικό αίμα ως άλλοι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα αφού μόλις, είχαν ρίξει μια μάγισσα στην Πυρά της Καθάρσεως. Δικαιούμαι να ερωτήσω αν η Δικαιοσύνη ήταν παρούσα ή απούσα στην Σταύρωση μου; Δικαιούμαι να ερωτήσω τι κέρδισε η Δικαιοσύνη, τι απεκόμισε εις τον ακριβοδίκαιον ζυγόν της; Μήπως κέρδισε την απενοχοποίησή της ή την αυτόματη προσαρμογή της σε προεκλογικούς σχεδιασμούς ή μήπως κέρδισε έτσι την αυτοκάθαρση της; Γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να κερδίσει κάθε φορά την αποστολή της και όχι να λειτουργεί ως θεραπαινίδα του μαλακού υπογαστρίου της κοινής γνώμης. Γιατί η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται να εκδικούνται μια μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού. Μόνο η τηλεοπτική Δημοκρατία επιδιώκει περισσότερο αίμα στην αρένα και επενδύει στην ανθρωποφαγία. Η Δικαιοσύνη δεν εφευρίσκει ΙΔΙΩΝΥΜΑ εν ονόματι μιας κακώς νοούμενης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..»

Τέλος τονίζει ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να προστατεύει την οικογενειακή συνοχή και τη μητρότητα και ότι στη δική της περίπτωση εφαρμόστηκε μία «γραφειοκρατική απονομή προκαταβολής ποινής».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα:

Βίκυ Σταμάτη: «Βάλτε με σε κατ’οίκον περιορισμό, για να βλέπω το παιδί μου»ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΗΝ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα