Σ. Δέδογλου: "Συκοφαντεί, ψεύδεται και υβρίζει ο κ. Πουλιλιος"

Δεν τα κατάφερε ο «Καποδίστριας» αδυνατεί ο «Καλλικράτης» να του αλλάξει νοοτροπία, παραμένει κοινοτάρχης της δεκαετίας του 60 ο κ. Πουλιλιός.

Ένας Δήμαρχος «Καλλικρατικού» Δήμου δεν μπορεί να μην δέχεται την άλλη άποψη, δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο, δεν μπορεί να απαντάει με ύβρεις και ψεύδη.

Ο κ. Πουλιλιός σε συνέντευξη του στον Maximum 93,6 FM, χθες 23/5/2012 στον Δημήτρη Κολιό έκανε αυτό που ξέρει καλά, να λέει άλλα αντ’ άλλων.

Για την ενδοοικιστική συγκοινωνία του Τυχερού υπήρξαν κινητοποιήσεις των κατοίκων με πρωτοβουλία των επαγγελματιών στις αρχές του Νοέμβρη του 11, για αυτό και έφερε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, άρα δεν το λέει μόνο ο Δέδογλου.

Χρωστάει λέει 200.000 ευρώ για πετρέλαια το Τυχερό, αυτά είναι για τα 48 δρομολόγια των λεωφορείων ανά έτος στους οικισμούς; Αν κύριε Πουλιλιέ, υπάρχουν ατασθαλίες στα οικονομικά του πρώην Δήμου Τυχερού γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα;

Αν δεν έχει συγκοινωνία ο ορεινός όγκος του Δήμου, λύνεται το πρόβλημά του με την κατάργηση και του Τυχερού; Αυτό θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο: «Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Βεβαίως να του θυμίσω ότι ο ορεινός όγκος, ανήκει στον πρώην Δήμο Ορφέα όπου ήταν αυτός Δήμαρχος για 8 χρόνια.

Ποια είναι η δική μου σχέση με την προηγούμενη δημοτική αρχή του Τυχερού κύριε Πουλιλιέ; γιατί είπατε ότι ήμουν και εγώ μέσα; τι εννοείται; Είναι γνωστό σε όλους ποιον στήριξε ο πρώην Δήμαρχος Τυχερού, όσο για μένα ήμουν δημοτικός σύμβουλος πολλά χρόνια πριν, καμιά σχέση δηλαδή με την οκταετία Δημούτση.

Και επειδή είπατε ότι είναι το μόνο θέμα που ασχολούμαι και δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, δεν θα σας θυμίσω ποιες είναι οι παρεμβάσεις μου και ποια ζητήματα έχω αναδείξει στο δημοτικό συμβούλιο γιατί αυτό μάλλον δεν το σέβεστε για αυτό δεν απαντάτε, αλλά θα αρχίσω πλέον τα ερωτήματα να τα θέτω και δημόσια, πέραν του Δ.Σ.

Κύριε Πουλιλιέ ποιο είναι το βεβαιωμένο χρέος στην εφορία και το ΙΚΑ και από που προέρχεται; ποιες είναι οι δόσεις του διακανονισμού που έχετε κάνει; ποιο είναι το ποσό που πληρώνει ο δήμος κάθε μήνα;

Σας έχω θέσει σε τρία δημοτικά συμβούλια το ερώτημα αυτό και δεν απαντάτε γιατί δεν θυμόσαστε όλο το ακριβές ποσό. Στο τελευταίο Δ.Σ. είπατε ότι θα μου απαντήσετε εγγράφως, πότε θα μου αποστείλετε την απάντηση; Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε.

Βεβαίως αν συνεχίσετε να μην απαντάτε, υπάρχει και άλλος τρόπος για να το κάνετε, διότι πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε υποχρεωμένος, ο Δήμος δεν είναι «τσιφλίκι» σας.

Σπύρος Δέδογλου

Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου

Αναδημοσίευση από: http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Σ. Δέδογλου: "Συκοφαντεί, ψεύδεται και υβρίζει ο κ. Πουλιλιος" | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα