Πρωτοπόρος ο Πλατανιάς

Ωραίο ματς διεξήχθη στο “Ελ Πάσο”, με την Παναχαϊκή να προηγείται δύο φορές, αλλά την Καλλιθέα να ισοφαρίζει τελικά σε 2-2. Ισοπαλία (0-0) και στη Λέσβο μεταξύ Καλλονής και Πλατανιά.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές, με τον Αρβανίτη να σημειώνει το τελικό σκορ στο 88ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή προηγήθηκε με πλασέ του Ουρτάδο, αλλά η Καλλιθέα απάντησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Κατσίκη.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φουρτάδο έκανε το 1-2, αλλά η κεφαλιά του

Αρβανίτη στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα (70′), η αθηναϊκή ομάδα είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Μιχαλόπουλου.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδος)

Βοηθοί: Νενεκούδης (Αργολίδος), Καραγεώργος (Αργολίδος)

Γκολ: 47′ Κατσίκης, 88′ Αρβανίτης / 41′ Ουρτάδο, 52′ Φουρτάδο

Κίτρινες κάρτες: Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης (78′ Ρουσάκης), Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Καλτσάς (46′ Φαρινόλα), Ντιαλό (73′ Μαρουκάκης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Βλασόπουλος, Άντονι, Ουρτάδο, Ουαταρά (80′ Πακάλτσης), Κοκκίνης (54′ Κοιλιάρας), Κωνσταντινίδης, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο (83′ Ατματζίδης), Ντίνας

Στον άλλο αγώνα, ο Πλατανιάς είχε ένα ακόμα επιτυχές εκτός έδρας αποτέλεσμα, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ Καλλονής στη Λέσβο. Μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 στην Πάτρα, οι Κρητικοί παρέμειναν αήττητοι στα πλέι οφ και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: Ναζλίδης, Παληγεώργος, Μιρτσέτα

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ματζουράκης): Μάππας, Μήτσης, Καρακώστας, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος (77′ Ταραχούλσκι), Μαρσέλο, Χωριανόπουλος (64′ Ζουρούδης), Μανούσος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (84′ Βλαστέλλης), Ντος Σάντος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζάνης, Δέντσας, Γκονσάλες, Πάγκαλος (70′ Ντράμι), Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90′ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης (90′+2 Μαραγκός)

Βαθμολογία (μετά τη 2η αγωνιστική)

1. Πλατανιάς 5 (3-2)

2. Καλλιθέα 4 (2-2)

3. ΑΕΛ Καλλονής 2 (0-0)

4. Παναχαϊκή 2 (4-5)

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Προβάδισμα ο ΠλατανιάςΣτη μάχη για την άνοδο οι "τέσσερις"Τους… σταμάτησε η ζέστη!

Πρωτοπόρος ο Πλατανιάς | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα